Ett blommogram visar omtanke i Stockholm

18 januari 2022
william eriksson

editorial

Det finns lite olika sätt som vi kan visa vår omtanke på. Vi kan ringa eller skriva till personen eller skicka en bukett med väldoftande blommor. Du kanske vill ge någon som fyller år en present, men vet inte vad du ska köpa då personen i fråga redan har allt. Då kan det vara en god idé att skicka en bukett blommor som är väldigt uppskattat av de flesta.

Det finns många blomsterbutiker i landet där det arbetar duktiga och erfarna florister. Deras jobb är bland annat att designa buketter och dekorationer till födelsedagar, bröllop, begravningar och fester. Många av de vackra och färgglada buketterna skickas som blommogram till glada och nöjda mottagare. Florister har öga för att skapa unika och vackra blombuketter i olika färger och storlek.

Önskar du att skicka ett blommogram i Stockholm? Du kanske funderar på att visa lite omtanke för någon som du tycker om med en bukett vackra blommor. Det kan du enkelt göra genom att besöka en blomsterbutik eller gå in på deras hemsida och boka ett blommogram där. Ett blombud kommer då att leverera den bukett du valt hem till dörren till mottagaren.

 

image

 

Du får skicka med ett hälsningskort med blombuketten

När du har valt de blommor som du vill skicka får du även skriva en liten hälsning som kommer att stå på ett litet kort. Där får du skriva det som du vill förmedla till personen som får dina blommor. Om personen fyller år är det lämpligt att skriva grattis och namnet på den som du vill gratta. Om du bara vill skicka en värmande tanke kan det räcka med att du skriver: “Jag tänker på dig.”

Hos en del butiker som skickar blommogram kan du även skicka med ett gosedjur eller lite god choklad om du skulle vilja göra det.

Fler nyheter