Försköna ditt hem med ett designgolv

20 juli 2021
jonas olsson

Ditt hem är din borg och en plats där du vill ladda batterierna och må bra. Kanske är hemmet så pass viktigt för dig att du vill ha det bästa av det bästa på alla sätt. Du vill ha ett vackert och funktionellt kök och badrum. Platser där du kan njuta och skapa en fungerande vardag. Troligen satsar du på bekväma och snygga möbler i alla rum. Och vill du ha det där lilla extra så kan du även låta blicken falla på golvet. Rummets smycke.

Med ett designgolv från exempelvis https://www.amtico.com/se/lvt/produktsoekning/DC357/ kan du skapa ett rum som visar din identitet och den stil som du vill ha i ditt hem. Du kan välja något som sticker ut eller något som binder ihop. Det viktiga är bara att du väljer något som du känner att du kan trivas med under lång tid. Och som du lätt kan skapa en helhet med, när det gäller möbler och övrig inredning i hemmet.  

 

Ett golv för dig

Är inte alla golv designade, kanske du undrar? Jo, visst är det så. Men när man talar om designgolv så är det golv som kan ha någon, eller båda, kriterier för designerstämpeln. Det kan vara en välkänd designer som har skapat golvet, till skillnad från de designer som arbetar mer anonymt på större golvfirmor. Eller så kan det vara ett golv som är mycket speciellt och som du själv också kan vara med om att skräddarsy för dig.

Oftast är epitetet designgolv ett golv som inte finns i någon större massupplaga, utan som du vet att du kommer vara helt ensam om eller åtminstone en av få som har. I vissa fall finns det golv som går att kombinera och som går att enkelt förändra på ett sätt som gör att du får den där skräddarsydda känslan i hemmet.  

Fler nyheter