Fullservicevarv i Stockholm för alla båtdrömmar

29 juni 2022
Lily Hansen

editorial

Vill du byta båtmotor och köpa en nyare och bättre modell? Allting går att förbättra, och har du båtar som intresse kan det vara värt att lägga en slant extra och få något riktigt bra. Fullservicevarv i Stockholm är ett exempel på ställen som har mycket att välja på, om du vill leta efter intressanta fynd och tillbehör.

När du servar din båt blir den fullt uppdaterad, och kablar, slangar och mycket mer kontrolleras, så att du tryggt kan ta dig ut på sjön eller havet. Dessutom finns det en bra tjänst som heter Volvo Penta Action service så att du kan få telefonsupport över hela världen varje dag året runt om du får motorkrångel. 

Stort urval av båttillbehör 

Båtar av olika märken, motorer och vattenskotrar, allt kan du frestas av om du besöker ett fullservicevarv. Där tar man in båtar som ska repareras, och där säljer man allt i utrustningsväg som du kan tänkas vilja ha. De är helt enkelt allround på båtar, motorer och tillbehör. Länktips: https://bjornhammarvarvet.se/action-service/

I en butik finns ännu mer tillbehör. Det kan med andra ord bli en stor inköpsrunda när du går in. Det är inte fel att känna till vilket sortiment som finns, eller i varje fall att fylla på önskelistan. 

 

Fullservicevarv Stockholm

 

Fullservicevarv som exempel på utflyktsmål 

Precis som att folk åker till klädaffärer kan man besöka en båtaffär. Det finns mycket att titta på om du åker till ett fullservicevarv, så det blir som en utflykt. Där finns det folk som letar efter det perfekta båtfyndet.

Frihetskänslan när du åker ut på havet är svårslagen, och du trivs bättre i båten när du har utrustat den på ditt eget sätt. Genom att vara försiktig och iaktta alla regler kör du säkert. Väljer du Volvo Penta Action service ger det också en extra garanti.

Fler nyheter