Ett ämne som länge har varit tabu är just sexleksaker och andra erotiska hjälpmedel. Det är först på senare år som det har börjat pratas mer öppet om njutning, och om hur man kan ta sexlivet med sin partner eller på egen hand till en helt ny nivå. Ett stort steg i rätt riktning har tagits tack vare möjligheten att beställa sexleksaker på nätet då detta gör det mer anonymt. I och med detta så har det blivit mer bekvämt för de flesta.

 

 

Perfekt för den som är blyg eller bor avlägset

 

Under de senaste årtiondena så har denna marknad exploderat, mycket tack vare att internet har blivit allt mer populärt. På internet och på välsorterade hemsidor som exempelvis lovebuddy.se kan man handla allt man behöver till sovrummet utan att behöva småprata obekvämt med något butiksbiträde. Det är nämligen inte alla som känner sig tillräckligt säkra i sig själva för att tåga in i första bästa butik med en skylt som skriker ut ‘Kom och köp vuxenleksaker’. För dessa individer så var det tidigare inte möjligt att experimentera utan att behöva möta nyfikna blickar, och speciellt inte om man bodde i en mindre stad eller by. 

 

Diskreta leveranser

 

Det är inte ovanligt att folk tror att den nya sexleksaken kommer att trilla ner i brevlådan med ett omslag som tydligt visar vad paketet innehåller, men detta är inte särskilt troligt och inte heller något man behöver oroa sig för. Företagen strävar efter att tillgodose kundernas behov, och har inget intresse av att skapa onödiga och eventuellt pinsamma situationer, då detta skulle skada deras rykte och minska på försäljningen. Paketen brukar därför vara både diskreta och intetsägande, så att man kan hämta upp dem på posten eller gå ut och möta brevbäraren utan att behöva ta på sig de där mörka solglasögonen och lösnäsan.