Iloq i örebro ger dig ett tryggare hem

22 januari 2021
patrick pettersson

Hemmet är ens trygghet. Det är det nog för de flesta. Det finns saker som kan få denna trygghet att försvinna. Inbrott är en av dem. De flesta kan nog föreställa sig känslan av att ha en inkräktare i sitt hem. Inte särskilt lockande. Med hjälp av ett bra säkerhetssystem kan man minska risken. 

Man kan aldrig försäkra sig helt från inbrott. Men man kan skrämma bort många. Med ett säkerhetssystem som iloq kommer många inbrottstjuvar bli avskräckta. Det är dessutom en extra trygghet. 

 

Öppna dörren utan en nyckel

Med iloq har du ingen nyckel. Istället har du ett system där du blippar in dig med hjälp av en liten bricka. Denna brickan har inte alls samma monetära värde som en nyckel. Detta av den anledningen att den kan avregistreras om den tappas. Det går även bra att registrera nya brickor.

 

 

Med hjälp av ett system i datorn kan du styra hela dörren. Du väljer själv hur många brickor som ska vara uppkopplade. Du kan enkelt göra fler vid behov för att sedan ta bort dem när de inte behövs mer. Är det till en lägenhet kan du även välja tider då porten ska vara olåst. Givetvis går detta även till huset. 

 

Iloq passar överallt

Det blir allt mer populärt att använda sig av iloq istället för vanliga nycklar. Vare sig det är på kontoret, i lägenheten, företaget, hemmet med mera. Den inger samma säkerhet för alla. Det medföljer dessutom ett inbrottssystem som larmar om någon försöker göra inbrott. 

För företaget är det en trygghet både för personalen och ägarna. Det kan vara en stor stress att bära på en nyckel. Tappar man den vet man vad det innebär. Låset behövs bytas ut. Gör man inte det har någon annan tillgång till lokalen. Ta chansen idag och installera Iloq i örebro.

Fler nyheter