Köp LED-skyltar i Malmö

31 juli 2021
william eriksson

Affärer, restauranger och andra företag har i årtionden använt neonskyltar för att sticka ut från mängden och locka till sig kunder och besökare. Storstäder världen över pryds än idag av lysande skyltar i starka färger som rött eller gult. På senare tid har de klassiska skyltarna fått ett uppsving och moderniserats. 

Numera är de flesta skyltarna gjorda med LED-lampor istället för neon och möjligheterna när det kommer till färg, form och design är nästintill oändliga. Men syftet och effekten kvarstår. Om du vill att din butik eller ett rum i ditt hem ska sticka ut ur mängden är en unik LED-skylt antagligen rätt väg att gå.

Är LED-skyltar miljövänliga?

Innan LED-skyltar blev vanliga var det som sagt neonskyltar som gällde. En bidragande faktor till att LED-skyltar blivit så populära är att de är betydligt mer miljövänliga. Neonskyltar innehåller nämligen kvicksilver som är skadligt både för planeten och människor. Neonskyltar är dessutom ganska ömtåliga vilket begränsar deras livslängd och användningsområden. 

LED-skyltar däremot är mer tåliga och innehåller inget kvicksilver. De kräver dessutom mindre ström än sina föregångare och har en lång livslängd. Det gör LED-skyltarna till ett bra val för miljön såväl som ur ett ekonomiskt perspektiv. 

 

Hitta LED-skyltar 

Tack vare att de färgglada skyltarna fått ett uppsving på senare år är de inte särskilt svåra att få tag på. Om du vill ha en skylt med din företagslogga finns företag som specialiserar sig på LED-skyltar Malmö, Stockholm såväl som online. Det är ofta möjligt att beställa en helt unik och skräddarsydd LED-skylt utifrån dina önskemål och behov. 

Är du istället sugen på en LED-skylt till ditt hem? Idag finns det även massproducerade LED-skyltar i olika former och färger till överkomliga priser. Det är alltså inte särskilt svårt att skaffa sig stadens coolaste företagsskylt, eller det mest instagramvänliga vardagsrummet. En LED-skylt gör jobbet!

Fler nyheter