Låt någon annan städa upp efter dig

17 oktober 2019
patrick pettersson
Låt någon annan städa upp efter dig

Har ditt företag expanderat? Det som räckte så fint med ett hemmakontor från början känns numera som en fängelsecell i mindre kaos. Fönsternischerna har förvandlats till bokhyllor och laptopen får inte längre plats på skrivbordet utan måste ställas i knät. Eller har du blivit varse att det inte längre är din melodi att ha tjugofem anställda och vill tillbaka till ditt hemmakontor där allting en gång startade? Men i vilken ände ska du börja? Du önskar att du bara kunde ta ditt pick och pack och dra vidare till ett nytt ställe, som mer passar dina nuvarande behov. Och vet du vad, det är fullt möjligt! 

 

 

När du själv bara orkar sopa problemen under mattan

 

En av fördelarna med vår huvudstad är att det finns företag som ägnar sig åt kontorsstädning i Stockholm, både vid flytt och på regelbunden basis. Alla som någon gång har flyttat, eller bara vistats i en lokal, vet hur mycket det är som behöver städas. Inte minst fönster, toalett och kök behöver hållas efter med både rengöringsmedel och putsduk. Oavsett om ditt kontor är fem eller femhundra kvadratmeter stort kan du få hjälp med din kontorsstädning, men också hjälp med att hitta en helhetslösning som passar just dig och ditt företag. 

 

Kundens väg till plånboken går genom ögat

 

Kanske är du butiksägare och väntar in ett stort parti nya varor, men var ska de få plats? Du vet mycket väl hur viktigt det är att kunden får ett gott intryck redan i dörren. Att snubbla över kartonger, hitta spindelväv i hörnen eller sällskap av dammråttor är inget du vill erbjuda dina kunder. Kanske det rentav är trappan utanför din butik som behöver skrubbas och skuras. Det finns företag som inget hellre vill än att ta hand om din gamla byk, oavsett om din butik säljer hudvårdsartiklar eller oljefilter.

Fler nyheter