Med bärgare i Stenungsund är hjälpen aldrig långt borta

17 september 2021
jonas olsson

Det är på en grusväg det händer. Det smäller till och bilen börjar skumpa. Det känns nästan som en jordbävning. Först tror du att har det inom kontroll, men just som du ska köra in till sidan av vägen när bilen kränger till och du åker rakt in i ett träd istället. Efter en kraftig smäll stannar du. Du tittar dig runt. Nacken värker lite, men i övrigt är du oskadd.

När du kliver ur bilen känner du en frän lukt av bränt gummi. Ena däcket ser ut att ha blivit attackerat av en björn. Det har lämnat stora slamsor efter sig på vägen. Men värst är ändå kofångaren, som ser helt tillknycklad ut.

Du tittar dig omkring. Allt du kan se runt omkring dig är bara skog, mängder utav skog. Bortom trädtopparna ser du hur himlen mörknar. Det håller på att bli natt. Och du som är mitt ute i ingenstans.

 

 

Bärgning med dygnet-runt-jour

Ett bilhaveri kommer sällan lägligt. Kanske händer det just som du är på väg till flygplatsen eller efter en lång dag på jobbet när du bara vill hem? Då är det första du ska göra att bara ta ett djupt andetag. Det viktigaste är alltid att se till så att du och dina passagerare är i säkerhet, att alla inblandade mår bra och att kontakta sjukvård om det behövs. Först då kommer det nästa fråga. Vad ska du göra med den skadade bilen?

Det är vid sådana tillfällen det kan vara bra att ha ett nummer till en bilbärgare i adressboken. Med en bärgare i Stenungsund kan du vara förvissad om att få hjälp närsomhelst på dygnet. Här finns nämligen bärgare med 24-timmars jour, så att du som råkar ut för en olycka kan vara trygg med att få bärgning så snart det bara går.

Fler nyheter