Trevligt med konferens i Malmö

18 juni 2022
patrick pettersson

editorial

Malmö är en otroligt trevlig stad som lämpar sig väl för konferenser. Särskilt på vårkanten, om ditt företag håller till lite längre norrut. Då kan det vara skönt att få smaka den skånska vårsolen. Alla blir glada av våren och den kommer ju extra tidigt i södra Sverige. En lyckad konferens handlar inte bara om bra lokaler utan även om läge och god mat.

Mellan era möten kan det vara fint för deltagarna att ströva omkring på Malmös gator. Det är en stad full av liv och här händer alltid någonting. Glada konferensdeltagare öppnar för större möjligheter att ta in ny information och att få en god upplevelse. Köpenhamn ligger också nära och därför kan Malmö vara en strategisk plats att mötas på när exempelvis det svenska och danska kontoren ska träffas.

Mat som talar

Under en konferens kan det bli späckat med möten och ny information. Att låta deltagarna landa under pauserna med trevlig fika och riktigt god och vällagad mat är viktigt. Det ska vara trevligt att åka på konferens och kännas lite extra lyxigt att vara iväg hemifrån. Välj att förlägga er konferens i Malmö på en anläggning som gör det möjligt för människor att mötas under möten, mingel samt måltider. Det kommer ni att tjäna på.

 

Konferens

 

Vad behöver du för er konferens?

En konferens kan innebära ett deltagarantal på allt mellan ett par personer och flera hundra. Beroende på hur många ni är och vad ni planerar att göra under konferensen kan era behov av lokaler se olika ut. Fundera över om ni behöver många mindre rum eller en stor hörsal för föreläsningar. Kanske ser behoven olika ut för olika dagar. För att hitta olika lösningar kan du söka online efter ‘konferens malmö.

En konferens i Malmö kan bli en minnesvärd och trevlig upplevelse. Finns tiden kan det vara fint att kombinera med en gemensam utflykt till Köpenhamn eller en stadsvandring i Malmö. Med lite kreativitet kan er konferens bli allt vad ni önskar och mer!

Fler nyheter