Väldoft på arbetet

25 augusti 2020
patrick pettersson

På arbetsplatser där personalen har ett tungt fysiskt arbete kan det lätt skapas en otrevlig odör på toaletter samt i omklädningsrum och fikarum. Men det finns knep som man kan ta till för att göra arbetsdagen lite trevligare för personal, kunder och leverantörer. 

Air Wick är en luftrenare med doftextrakt som kan användas i alla utrymmen på företag och i hemmet. Om man enbart tillför en doft så är det ungefär som att parfymera sig utan att duscha. Därför får man bästa möjliga resultat ifall man använder sig av både luftrening och doftspridning.

 

För alla sinnen

En ren inomhusluft är inte bara trevligare att arbeta i, utan det kan även vara en förutsättning för en frisk och välmående personalstyrka. Med Air Wick får man en renare luft som också tar bort otrevliga odörer. Det beror på att luft i sig inte luktar något, utan odören kommer från partiklar i luften som kan vara så små att de inte syns.

Med en renare luft och en god doft ser man inte enbart till personalens hälsa, utan det ger en trevlig signal till doftsinnet. Ett av de mänskliga sinnena som liksom de andra kan skapa både välmående och dåligt mående beroende på komposition och association.  

 

 

Hosta och nysa

Om man vistas i en mycket smutsig och dammig miljö så börjar man oftast hosta och nysa till slut. Det är kroppens sätt att göra sig av med den smuts som kommer in genom luftvägarna och näsan. Men ibland kan luften verka så pass ren att man inte med ögat kan se alla partiklar som finns, men som kan irritera i längden.

Genom att använda en luftrenare som Air Wick rena även den luft som inte ser smutsig ut för blotta ögat. Sedan kan man välja vilken doft man vill tillsätta. Varför inte ha en lottning i företaget där vinnaren får bestämma?

Fler nyheter