Var man kan hyra teleskoptruckar i Trelleborg

07 september 2020
jonas olsson

Om man har behovet av att hyra en teleskoptruck så finns det många alternativ att välja bland. Men det finns även andra val att ta hänsyn till. Hur stor räckvidd man vill ha, vilken vikt maskinen ska kunna lyfta, vilka tillbehör man vill ha och hur stor eller tung maskinen får vara. Det handlar om vilket uppdrag och vilka förutsättningar som finns på uppdraget.

Vid kontakt så kan det även dyka upp fler frågor som ska besvaras. För att hyra teleskoptruckar i trelleborg måste man även ha en förare med giltigt truckkort som kan köra just den maskinen. Har man inte det så brukar även det gå att lösa. Antingen kan uthyrningsfirman skicka med en förare eller så kan de kanske rekommendera någon som kan passa.

 

Rätt maskin för rätt behov

Ju mer avancerad och ju större maskinen är desto dyrare är den att hyra. Det kan även vara svårare att hitta förare till den. Därför är det viktigt att man identifierar vilka behov man har och hur ofta de uppstår. Om man exempelvis behöver en maskin som regelbundet lyfter lägre vikter rakt upp så kan det vara bättre att ta in en billigare motviktstruck.

För de mer sällsynta lyften kan man tillfälligt hyra in någon typ teleskoptruck som möter det behovet. Då kan man kanske samordna de lyften som ska göras så att tiden blir effektiv. Det är speciellt viktigt eftersom det faktureras en framkörningsavgift varje gång teleskoptrucken levereras till arbetsplatsen.

 

 

Som en dans

Det är fascinerande att stå och titta på riktigt duktiga maskinförare. Bland grävmaskinister finns de som kan tända en tändsticka mot ett plån. Detsamma gällande de maskinförare som kör teleskoptruckar. Eftersom armen på teleskoptrucken kan förlängas, höjas och vridas så ser det nästan ut som om den dansar när den körs av en duktig maskinförare.

Fler nyheter